Cari Post lain disini

Loading...

Wednesday, December 23, 2009

Blog my-koleksi "bersawang"

Gambar Hiasan

Salam kepada semua pengunjung blog my-koleksi, Sorry......aku tak sempat nak update blog dengan bahan dan info terbaru berkenaan wang kertas/duit syiling lama dan baru. Bulan Disember memang bulan yang sibuk buat aku kerana terpaksa "menyetelkan" kerja yang semakin menimbun, hujung tahun still kerja masih banyak.

Aku amat penat pada bulan ini sampaikan masa tidur pun dah tak menentu....opss..opsss nak terlelap pula, hehehe. Mungkin blog ini akan terus bersawang dan terus bersawang selama 3 bulan lagi, aku tgh "serabut" dengan kerja. Buat sementara waktu...bolehlah anda semua layan dulu blog-blog "collector" lain yang aku letak di link sebelah kanan blog aku, banyak bahan dan info diorang updates.

Apa-apa pun...terima kasih kepada semua pengunjung blog my-koleksi kerana terus berikan support untuk blog my-koleksi supaya terus hidup dengan bahan dan info yang berguna.

Sekian;
my-koleksi

1 comment:

syazwan@acob said...

teruskan usaha bro..



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Harga Spot Gold Terkini

GOLD - (current bid, $ change, low, high) Update every minute