Cari Post lain disini

Loading...

Saturday, February 20, 2010

Wang Kertas Baru RM1 Prefix AAA

Wang kertas pun dah ada nombor siri prefix AAA sekarang, ingat bateri saja yang ada AAA, aku dah tengok wang kertas RM1 prefix AAA dalam internet .... tapi aku belum ada lagi. hehehe

Gambar hiasan - bateri Energizer sangat berkualiti dan tahan lama

Prefix AAA belum dapat lagi tetapi kalau prefix AAP dah ada dalam simpanan, itu pun dah kira bagus juga, dengan adanya prefix AAA tersebut......ini menunjukkkan sudah banyak wang kertas RM1 siri ke-11 telah dikeluarkan oleh BNM. Malas aku nak kira dah berapa keping dikeluarkan, semua itu tak penting bagi aku, yang penting sekarang aku mesti memburu RM1 dengan nombor siri prefix AAA. Pencarian aku sudah pun bermula, menunggu duit tersebut datang kepada aku. ….nak pergi jampi kejap, hehehe. Apa-apapun korang layan dululah wang kertas RM1 prefix AAP aku dibawah;

Wang kertas RM1 prefix AAP

Wang kertas tersebut aku rasa mula diedarkan menjelang perayaan Tahun Baru Cina yang lepas, jadi masih boleh dapat lagi….apa yang penting kena sabar.

Note: Korang tunggulah nanti, mungkin akan ada "Replacement note"/ Wang Kertas Gantian RM1 siri ke-11 ZAAxxxxxxx pula :D

10 comments:

Admin said...

aku ada duit lama indonesia presiden sukarno. warna merah. boleh melengkung atas tapak tangan. 1000Rp. kat songkok terdaoat kalimah Allah. jika berminat boleh sms/email saya beserta harga anda ..0122729926/admin.easyincome2u@gmail.com

kalau nk tlg jualkan, kita deal mcmana.

Reds said...

sy dh dpt RM1 AAA...hehe

Anonymous said...

aku ada MYR1 AAA ada 5 keping semuanya..aku colect gak la..tapi klu aku nk jual MYR1 tue harga min: rm50 klu ada minat bole add inbox aku kat fb jerr undercvr cover..klu minat nanti aku bole tunjukkn MYR1 yang ada AAA tue kat you.

Hanum said...

salam...sy mau tanya ni,psl duit singgit AAA tu..sbb sy ada 14 keping yg AAA tu,tp tak tau nk buat apa dgn duit ni.smpan pn sbb causin yg pesan, klu jumpa simpan.simpan punya simpan,tapi taktau pulak mau buat apa dgn duit ni.blh bagi cadangan? :"/

AAA8058508
AAA3253083
AAA1175841
AAA3845388
AAA1889853
AAA3585001
AAA3374796
AAA0051788
AAA0800799
AAA1035860
AAA0574216
AAA5445975
AAA0816316
AAA3679949

Bos said...

saya ada 9 keping rm1 AAA..berapa harga nya satu keping? bank negara nak beli tak?

Anonymous said...

sy sdh dpt RM1 AAA 6 keping...how much for a piece n why it valueable????

for any answer pliss email me at aj_tuet88@yahoo.com or fb me alister jones

Budak Baik said...

salam...hurmm...aku ada rm1 3aaa sebanyak 184 keping...mau jual macam na tu ah??

jaspermailin1 said...

duit ni bukanya bernilai kalau dijual.. nilai tetap rm1 juga... ia hanya utk koleksi peribadi.. so kalau ada yg berhasrat nak jadikan rm1 nilai dijual dgn harga mahal... memang tak akan kemana pun... kecuali lah dgn solid running no... masih ada pengemar yg mencari. AAA8888888, AAB8888888... ok..

Syed said...

saya ada 7 keping rm 1 aaa, nak buat apa dengan duit ni ahhh??

Ted (テッド) said...

Ada member yg cakap kalau ada duit MYR1 yg ada no. siri AAA, bleh tukar dgn BNM utk RM90.00, xtau benar atau x. hurm..



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Harga Spot Gold Terkini

GOLD - (current bid, $ change, low, high) Update every minute