Cari Post lain disini

Loading...

Thursday, April 3, 2008

Unknown Syiling - AN- HWEI ???

Sebenarnya aku sendiri pun tak tahu sangat asal usul syiling dibawah, sebab tak penah jumpa dan tengok langsung sebelum ni. Kalau ada pembaca blog aku yang tahu pasal syiling dibawah dan apa yang tertulis padanya (harap-harap yang ditulis tu maksudnya baik la), bolehlah beri sedikit info dalam ruangan comments. Agak-agaknya bilakah tahun keluaran syiling ni, lain macam saja aku tengok design syiling ni.

Depan

Belakang

1 comment:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Harga Spot Gold Terkini

GOLD - (current bid, $ change, low, high) Update every minute