Cari Post lain disini

Loading...

Monday, June 23, 2008

Syiling 50 sen 1988 "Extra DOT"

Dikeluarkan pada tahun 1988, dikategorikan sebagai "RARE" juga dikalangan collector....ada "extra DOT" pada bumbung parlimen. Aku ada satu lagi syiling yang sama, nak jual atau tidak semuanya bergantung pada keadaan. :D


50 sen 1988 (VF)

7 comments:

t i u n g said...

byk koleksi hang..
hehe

Anonymous said...

apa khabar milosecawan...aku ni abdaziz..saja singgah kat blog hang,,he3...
aku ni tertarik dgn syiling 50 sen extra dot ni..rasanya aku ada satu keping syiling ni yg ada extra dot tu..cumanya tak tahu harga pasaran..?

Ko ceritalah sket kat aku..
nanti aku letak gambarnya kat jomlayan...

nadzri said...

“Inflation ?? Women & Micro Economy, The Dinar & Dirham Solution”

Penceramah: Umar Vadillo (Cendikiawan Islam Sepanyol)

Tempat: Masjid Saidina Umar Al-Khattab, Bukit Damansara Kuala Lumpur.

Tarikh: 6 Julai 2008 (Ahad)

Waktu: 5 petang.

Semua dijemput hadir....

Emy said...

salam....
aq ada syiling mcm tu jgak....
tahun 1988 cuma x de extra dot jer.......
aq cari pnya cari.....
x jmpe2 jgak....
ke mmg mcm gitu..??

elyas said...

Bro,

baru dapat satu her dalm tabung...

tq bro..

elly ali yasak

elyas said...

bro,

baru jumapa tadi dalam tabung..

tq for info

Anonymous said...

bro,

tq for info...ada jumpa sekeping sat tadi..

el



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Harga Spot Gold Terkini

GOLD - (current bid, $ change, low, high) Update every minute